Skönheten & odjuret, vem är vem?

Skönheten & odjuret, vem är vem?

Jag tror att det är abborren till vänster...

Kvinnligt och manligt

Idag var jag på Allers populärpressdagar. Eftersom deras tidningars läsare vänder sig till kvinnor kan man lugnt säga att jag tillhörde ett underrepresenterat kön på plats. Platsen var för övrigt gamla biografen Rival som Benny Andersson & co har gjort om till ett mysigt hotell.

Snittar konsumerades i minglet där även vissa TV-4-journalister sprang runt.

Hursomhelst höll en amerikansk trendguru en föreläsning om fundamentala skillnader mellan män och kvinnor vad gäller hur man måste utforma budskap i marknadsföring riktad mot kvinnor. Visste ni, kära läsare, att 64 % av alla nya bilar i USA köps av kvinnor?

Hur ser då reklam för bilar ut idag? Som en Ajax- eller en Gillettereklam?? Jag tror att reklambyråer kommer att få tänka om mycket framöver om de vill sälja till morgondagens kvinnor.

Själv kände jag mig minst sagt som en katt bland hermelinerna men intressanta diskussioner blev det. Och sen är det hur roligt som helst att fritt få spinna på fördomar ;-)

Värsta lyan till salu!

Mina vänner och övriga!

Jag har äran att meddela att min kära lya är till salu. 38 fantastiska kvm fördelat på ett rejält kök och ett stort rum finns att beskåda på följande sida:

http://uppsala.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=40886

Vrooooom!

Har fått en ny kärra nu. En härlig tjeckisk dieselbrännare med hyfsad stereoanläggning.

Baluns på slottet


Så blev det änligen bal på slottet! Farmacevtiska Studentkåren firade 110 år med pompa och ståt. För egen del blev det en hel del styrdans med en (som vanligt) smärtande stortå som resultat.

Efterfesten i kårhuset gick inte heller av för hackor. Det stuffades järnet till 80-talsgodingar (inte bara musiken alltså...) och en och annan styrketår blev det. Kvällen avslutades med en äkta efterfest hos undertecknad där barskåpet brandskattades. Klockan 0815 var det dags att lägga sig efter att ha sänkt ett par liter vätskeersättning.

Idag går det långsaaamt


Mäklaren på besök

Igår hade jag en mäklare på besök som jag blev rekommenderad. Så det blev till att städa litegrann och kasta lite saker som jag ha velat kasta ett bra tag. Allt gick bra tills jag upptäckte att containerns lås var trasigt, så det var bara att kånka tillbaka skräpet.

Mäklaren (vi kan kalla henne Annasara) tog en titt och tyckte om det hon såg. "Det ser stajlat ut" var kommentaren som värmde mest. Inte för att man är någon inredningsguru, men ändå. Nästa vecka är det fotografering och i slutet av nästa vecka kommer bilderna upp på nätet.

Men redan nu vill jag förvarna om att en kanon-1:a finns till salu!

Nu ska jag förbereda mig inför morgondagens stora händelse: Farmis jubileumsbal på Uppsala slott. 500 pers blir det visst. Fracken är kemad och västen stärkt.