Kära träningsdagbok

Idag har jag tränat igen inför stafettvasan. Rygg, Mage och hjärtat fick sig en omgång. För första gången på väldigt länge behövs inte tre siffror för att ange vikten (utan decimaler alltså). Hoppas på att få åka de 14 km nerför från Evertsberg till Oxberg. Se upp i backen säger jag bara!

En observation: En skola i Lansdkrona förbjuder utländska språk för att risken för att man inte vet om man blir kränkt på utrikiska på rasterna. Hmmm, borde det inte vara själva poängen med en kränkning, att mottagaren förstår? Bara en undran

I ett anfall av nostalgi...

I ett anfall av nostalgi...

... har jag kommit på att jag vill ha ett kollage av omslagen till de mest minnesvärda c64-spelen inramat i mitt nya sovrum. Detta leder otvetydigt till två frågor till er, kära läsare:

1) Diagnos på mig?
2) Vilka spel skall pryda kollaget?

Alla förslag på svar till båda frågorna välkomnas!

Partiellt Vasalopp väntar

Jösses!

Nu har jag riktigt satt mig i klistret! Under ett svagt ögonblick gick jag med på att köra en sträcka i en vasaloppsstafett åt mitt
företag. med tanke på att jag aldrig åkt längre än 15 km på ett par lagg, senast för 10 år sedan så blir detta mer än spännande.

Men jag tänker inte ge upp på förhand, utan satsar på att vara i mer form (dvs mindre former) till det är dags. Hoppas på 14 km mellan Evertsberg och Oxberg.

Fortsättning följer...