Lyckad golfhelg!

Skönt att det börjar lossna på banan!

Under lördagen bevistades Sigtunabygdens GK. Det var en rätt trixig bana på sina ställen och i mycket bra skick. Rekommenderas! Hursomhelst har jag börjat komma överens med min spoon som används även vid utslag. Rätt många fairwayträffar blev det. Rondens höjdare var karriärens andra birdie på hål 9, ett kort par 4 med ett extremt smalt spelfält.

Idag har jag gått på hemmabanan 
Edenhof och skramlade ihop 40 p, utan några birdies men med mycket stabilt spel. Är dock skyldig Jens tre öl pga misslyckade utslag.

Mot Skåneland...

Kära läsare! Till helgen beger sig undertecknad ner till fagra Skåne för att spela golf och umgås med vänner. Särke har lovat att ställa upp i ett mästarmöte med Kingen som skiljedomare. Just nu ligger han på par efter första speldagen i Gambro open, fem slag efter ledaren.

Hoppas även på att få träffa familjen Mandahl med tuffa Viktor i spetsen.

Med säker hand på ratten...

image20

... fick jag en av mitt livs bästa körupplevelser. En halvgalen polare tyckte att vi skulle till Norrköping en tidig lördagmorgon och delta i en auktion för militärmateriel. På ett övergivet flygfält stod ett otal terrängbilar av olika modeller, fältutrustning, koktrossar, hetvattenanläggningar mm mm

Det blev affär på en TGB 11 och en TGB 30 + boogie-släp. Eftersom undertecknad saknar körkort för lastbil blev det till att äntra 11:an. Volvomotorn på 120 kusar vrålade munterrt trots halvdant skick på kärran i övrigt (rent visuellt i alla fall). På bilden ser ni hur jag laglydigt närmar mig en hastighetskamera söder om Katrineholm.

Blev faktiskt förvånad över hur lättkörd vagnen var. Men i rondellerna kändes det att sportegenskaperna inte riktigt finns där.

Jag blev faktiskt sugen på en egen terrängbil. Alla borde väl ha en???